theresetysklind

Therese Tysklind

Hudresan del 1 – Ny serie

Hej gänget!

Jag har sedan jag blev mamma för nästan två år sedan fått stora problem med min hy. Jag är numera otroligt torr och får jättelätt extremt mycket finnar. Det har aldrig hänt förut och jag har haft helt ok hy utan ansträngning eller dagliga hudrutiner. Men allt har nu ändats, antar att det både har med ålder och hormoner att göra. Men jag har alltså numera problem med min hy och har finnar som en tonåring (jag vet såklart att alla inte har problem i tonåren, jag hade inte det).

Det är alltså dags att göra något åt detta, skaffa en rutin och ta hand om min hy. Jag kommer nu att starta en liten hudresa i bloggen så att ni kan få följa med mig, ge mig tips eller kanske själva få tips. Det kommer att bli både bilder på hur min hy förbättras/försämras, produktrecensioner och så vidare.

I dag ser jag ut så här (ursäkta trött morsa, men det här är verkligheten osv.)

Jag är otroligt torr och har mycket finnar, framför allt i T-zonen, värst är det runt munnen.

Den rengöringsborste jag valt är en FOREO Luna FoFo och det är den jag nu kommer använda morgon och kväll och avläsa resultatet i den tillhörande appen.

Ni hittar borsen HÄR

De produkter jag tänkt börja med är en rengöring och peeling från Maria Åkerberg. Rengöringen är anpassad för känslig hy och det är en bra start känner jag. Och peelingen vet jag att jag älskar, det är verkligen den bästa peeling jag testat, känner mig så mjuk efter.

Världens bästa peeling hittar ni HÄR / Rengöringen hittar ni HÄR

Mitt utgångsläge enligt appen:

  • Hudpoäng: 66/100
  • Dålig fukt
  • 2+ år (min hy är alltså 2 år äldre än mig)

 

Ni kommer självklart få uppdateringar från appen presenterade här också.

Ingenting i detta inlägg är sponsrat, jag har alltså köpt allt för mina egna pengar, men om ni vill hänga med på resan genom att använda samma produkter får ni såklart gärna använda mina adlinks.

Annars vill jag såklart att ni följer med och stöttar, tipsar och ser förändringen i min hy.

Det kommer att bli ett inlägg i veckan till att börja med varje tisdag.

Jag är peppad, är du?

 

/Therese Tysklind

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresetysklind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats